ÇEDES ve Gençlik Merkezi ile Tarsus'ta Tarih ve Kültür Rüzgarı Esti

Ekm

Etkinliğimiz, okulumuzun çok yönlü yapısını kutlama fırsatı verdi. Kahvaltı masaları farklı kültürlere ait yiyeceklerle doluydu. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, kendi özel yemeklerini hazırlayarak diğerlerine sunma fırsatı buldular. Bu sayede, herkes kendi kökenini ve kültürünü diğerleriyle paylaşma şansına erişti.

Ekm

Kod Haftası (CodeWeek), erken yaşlardan itibaren çocukların kodlama becerisini desteklemek için Avrupa çapında yapılan bir etkinliktir.

Ekm

“13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü” kapsamında, deprem tatbikatı yapıldı.

Ekm

Akran Zorbalığı ve çeşitli konularda okulumuzda eğitim semineri düzenlendi.

Ekm

Sn Mehmet BADAS’ı makamında ziyaret ettik.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinliklerinde sokak hayvanlarına mama ve su dağıttık.

Ekm

Öğrencilerimize Efendimiz(s.a.v.)’i anlamak ve anlatmak için Mevlid-i Nebi etkinliği düzenledik.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü okulumuzda öğrencilerimizin katılımı ile kutlandı.