Şbt

Mezitli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Olarak Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Fuar Katılımı sağladık.

Şbt

ÇEDES Projesi kapsamında hayırsever tarafından öğrencilerimize makarna ikram edildi.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine Miraç Kandili ve Sabır konusunda seminer verildi.

Şbt

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından BÖF bilgilendirmesi yapıldı.

Şbt

Sınıflarımızda Miraç Kandili'ne yönelik bilgilendirici video izletildi.

6 Şubat'ın Yankısı Yüreğimizde

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdik

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı İkinci dönem zili çaldı tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Her dizesinde inanç, iman, cesaret ve kararlılık olan İstiklal Marşımızın yazarı “Mehmet Akif ERSOY’u Anma ” etkinliği düzenledik. Milli ve manevi değerlerine, davasına bağlılığıyla yaşadığı döneme damga vuran Milli Şairimiz; yalnızca bir destan yazmamış, bu milletin atan nabzı, haykıran iradesi, meydan okuyan nefesi olmuştur. Öğrencilerimizin bağımsızlık duygusunu, vatan ve bayrak sevgisini , milli ve manevi değerlerimizi geliştirmek istedik.

Ara

Okulumuzda 10 sınıflar arası Siyer-i Nebî yarışması düzenledik. Sınav öncesi yapmış olduğumuz bu çalışma öğrencilerin derse ilgisini arttırdı. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere hediye takdim edildi. Katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda annesini kaybeden öğrencimize baş sağlığı diledik. Arkadaşlarıyla beraber öğrencimizi ziyaret ettik. Annesi için hatim okuduk, dua ettik ve her zaman yanında olduğumuzu destekçisi olduğumuzu belirttik.

Ara

Mesleki yarışmalardan Genç Nidalar Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında Mersin birincisi olduk. Yine Merssin genelinde yapılan mesleki yarışmalarda Genç Nidalar hafızlık yarışmasında ise üçüncü olduk. Emeği geçen öğretmenlerimize ve bize bu gururu yaşatan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda sadaka kutusu oluşturduk. Aralık ayının değeri olan yardımlaşma konusunda veren el alan elden üstündür diyerek sadaka kutusu oluşturduk. Elde ettiğiniz nakdi miktarı Filistin yararına düzenlemiş olduğumuz kermes gelirimize dahil ederek onu da Diyanete bağışladık.

Ara

Sevdiğiniz şeylerden Allah yolunda harcamadıkça iyiliğe asla erişemezsiniz. Her ne harcarsanız Allah onu bilir (Âl-i İmran,3/92)

Ara

Okulumuz öğrencileri olarak, farkındalık ve dayanışma adına 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle unutulmaz bir deneyim yaşadık. Bu özel günde, Otizm Köyü'nü ziyaret ederek, farklılıklara saygı duymanın ve empati kurmanın önemini bir kez daha deneyimledik.